Walter (links) en Dony (rechts) gingen recentelijk aan de slag op hun projecten als werknemers van Xquisit.  En zoals het de geplogenheid is bij Xquisit zetten wij onze nieuwe krachten graag in de bloemetjes. Maar niet letterlijk dan, veeleer in de slagroom in dit geval.

Onze huisbakker overtrof zichzelf weer en dus opgewekte gezichten en volle buiken bij de collega’s. Graag geven je enkele kiekjes mee die we van Walter en Dony kregen.

 

X-kiwi-sit


Taartschep in de aanslag in het team van Dony ! Sharing is caring!


Ook bij Walter menig lekker stuk te bespeuren!

 

Recente berichten

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close