Het zijn bijzondere tijden voor iedereen, maar achter gesloten deuren blijft alles zijn gang gaan. Zo ook bij Xquisit.

De gebruikelijke aanpak moet voorlopig nog even in de kast blijven, maar waar een wil is, is een weg.

Daarom deze aparte ontvangst voor onze twee nieuwe collega’s: Anne-Sophie & Jana! Helaas kunnen we jullie nog niet persoonlijk begroeten, maar we heten jullie wel heel hartelijk virtueel welkom en alle succes toegewenst, vooralsnog vanop veilige afstand.

Verder hopen wij dat iedereen in een goede gezondheid verkeert. Zorg goed voor jezelf, wees waakzaam, maar blijf genieten van de kleine dingen!

Recente berichten

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close