Bij Xquisit wordt er veel gezocht, omdat er veel gevonden moet worden. Geknipte kandidaten bij voorbeeld. Zo veel zelfs dat we handen te kort kwamen, moesten we iets op vinden! Dus zijn we gaan zoeken naar iemand om mee te zoeken. Hebben wij toch wel iemand gevonden, zeker?
Een warme welkomst voor het nieuwste lid van ons departement ‘Zoeken’, onze nieuwe recruiter, Luca!
Hartelijk welkom in ons team! Je kan Luca bereiken op Luca@xquisit.eu

 

 

Recente berichten
nl_NLNederlands

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten