Op maandag 12 september is Linda gestart in ons HQ-team als Sales Support Officer. Linda is geboren onder de rook van Rotterdam en neemt haar enthousiasme én administratieve ervaring mee. Ze loopt marathons en heeft een eigen webshop met zoetigheden. Welkom Linda!

Recente berichten
nl_NLNederlands

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten