Walter (links) en Dony (rechts) gingen recentelijk aan de slag op hun projecten als werknemers van Xquisit.  En zoals het de geplogenheid is bij Xquisit zetten wij onze nieuwe krachten graag in de bloemetjes. Maar niet letterlijk dan, veeleer in de slagroom in dit geval.

Onze huisbakker overtrof zichzelf weer en dus opgewekte gezichten en volle buiken bij de collega’s. Graag geven je enkele kiekjes mee die we van Walter en Dony kregen.

 

X-kiwi-sit


Taartschep in de aanslag in het team van Dony ! Sharing is caring!


Ook bij Walter menig lekker stuk te bespeuren!

 

Recent Posts
en_GBEnglish (UK)
Xquisit_IT_Consultancy_sollicitatieXquisit_IT_Consultancy

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten