Ben jij een recruiter die leeft voor het vak? Zet jij graag je tanden in het vinden van de perfecte match in plaats van mailboxen te bombarderen met ongeschikte vacatures? Speel jij het spel altijd eerlijk?

Als je meer te vinden bent voor een persoonlijke aanpak waarin mensen op hun waarde worden geschat en niet worden gearchiveerd als nummer, dan is recruiter bij Xquisit misschien wel iets voor jou!

Bij ons worden de freelance consultants en vaste werknemers in de watten gelegd, want een blije werknemer is een gemotiveerde werknemer en zonder werkkrachten is een bedrijf immers carrosserie zonder motor. Wij gaan altijd deontologisch te werk, niet omdat het wettelijk verplicht is, maar gewoon uit principe.

Bovendien werken wij vooral met rechtstreekse klanten zodat je een nauw contact kunt onderhouden met de bedrijven én altijd snel kunt schakelen en het heft dus in eigen handen hebt. Zo bouw je een sterke vertrouwensrelatie op en draag je mee bij aan de hoge kwaliteitsnorm die onze klanten ondertussen steevast verwachten van Xquisit.

Dus:

  • Heb jij een neus voor talent en een oog voor kwaliteit?
  • Verzet jij hemel en aarde voor dé geknipte kandidaat?
  • Ben jij een verwoede aanhanger van de menselijke aanpak?
  • Heb je een uitgelezen interesse in de wondere wereld van IT?
  • Zoek jij een uitdagende and afwisselende job die je naar eigen goeddunken vervult?

Laat ons dan snel iets weten en vervoeg ons compacte team en kom werken in het rustige groen van Brasschaat!

Klik hier om te solliciteren of klik op de afbeelding hieronder of hier om de technische kant van de vacature te bekijken.

Test

Jouw plaatsje?

Recent Posts
en_GBEnglish (UK)
Xquisit_IT_Consultancy_voetbaltoernooiXquisit_IT_Consultancy_Vacature

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten