Na de Xquisit League staat ook de Xquisit G-Dag bij NAC Breda terug op het programma na een lange coronapauze.

Zoals jullie weten is sport heel belangrijk voor Xquisit en hiermee dragen wij ook ons steentje bij zodat sport voor iedereen kan zijn! Met veel trots stellen we dan ook een nieuwe editie voor!

Op woensdag 13 april staat de negentiende editie van de G-dag op het programma in het Rat Verlegh Stadion. 24 G-teams uit West-Brabant en Zeeland strijden dan voor de prijzen en maken er uiteraard gewoon een fantastisch leuke dag van.

Ieder G-team krijgt ook een speler van NAC aangewezen als coach, waarna zij in een ‘4 tegen 4’-toernooi de strijd aangaan.

Recent Posts
en_GBEnglish (UK)

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten