Het Rat Verlegh Stadion was woensdag 26 april het theater voor de Xquisit G-dag 2023. In de middag stond het grootse voetbaltoernooi op het programma en zijn 24 G-teams afgereisd naar de Parel van het Zuiden.

Niet alleen Xquisit en NAC kijken een jaar lang uit naar deze dag, maar vooral de G-voetballers die hun voetbalkwaliteiten kunnen laten zien op het heilige gras. De Xquisit G-dag is deze woensdag voor de 21e keer georganiseerd en is dus een groot begrip in Breda en omgeving. De deelnemende teams waren vertegenwoordigd vanuit amateurverenigingen uit Zeeland en West-Brabant. Het traditiegetrouwe toernooi is wederom mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Xquisit. Ook dit jaar werden er door Xquisit T-shirts voorzien, die de spelers konden laten tekenen door de NAC selectie. Een schitterend aandenken!

Na afloop hebben de winnaars in de Cordial de prijs in ontvangst mogen nemen, uitgereikt door Iris van Xquisit en speler Jort van de Sande. De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje om vervolgens voldaan huiswaarts te keren.

Recent Posts
en_GBEnglish (UK)

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten