GROOT NIEUWS: Xquisit sponsort voetbalstages.be!

De organisatie van voetbalstages.be bestaat ondertussen 7 jaar en draagt bij tot heel wat kinderplezier tijdens de schoolvakanties. Aangezien 1 van onze kernwaarden is om jongeren te ondersteunen, zullen wij met ons team de voetbalstages voor de komende 3 jaar een duwtje in de rug geven.

Als hoofdsponsor zullen we dus met ons mooie logo prijken op de shirts van de voetbalstages.be. Deze truitjes worden door duizenden kinderen gedragen tijdens de schoolvakanties en daarbuiten. Iedere deelnemer krijgt dus zulk truitje cadeau.

Rafael en Gabriella worden het gezicht van de voetbalstages voor de komende 3 jaar. Iedere campagne zal dus verlopen met Rafael, Gabriella of beiden tezamen.

Hoe zalig is dat?!

Ben je geïnteresseerd? Neem dan zeker een kijkje op de website www.voetbalstages.be.

Ben je een medewerker bij Xquisit? Dan krijg je van ons een voetbalstage cadeau!

Recent Posts
en_GBEnglish (UK)
Ben je bijna jarig?Xquisit Samenwerking voetbalstages.be

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten