GROOT NIEUWS: Xquisit sponsort voetbalstages.be!

De organisatie van voetbalstages.be bestaat ondertussen 7 jaar en draagt bij tot heel wat kinderplezier tijdens de schoolvakanties. Aangezien 1 van onze kernwaarden is om jongeren te ondersteunen, zullen wij met ons team de voetbalstages voor de komende 3 jaar een duwtje in de rug geven.

Als hoofdsponsor zullen we dus met ons mooie logo prijken op de shirts van de voetbalstages.be. Deze truitjes worden door duizenden kinderen gedragen tijdens de schoolvakanties en daarbuiten. Iedere deelnemer krijgt dus zulk truitje cadeau.

Rafael en Gabriella worden het gezicht van de voetbalstages voor de komende 3 jaar. Iedere campagne zal dus verlopen met Rafael, Gabriella of beiden tezamen.

Hoe zalig is dat?!

Ben je geïnteresseerd? Neem dan zeker een kijkje op de website www.voetbalstages.be.

Ben je een medewerker bij Xquisit? Dan krijg je van ons een voetbalstage cadeau!

Recente berichten
nl_NLNederlands
Ben je bijna jarig?Xquisit Samenwerking voetbalstages.be