Vanaf maandag 25 maart start Christophe bij Xquisit en begint hij meteen als IT expert bij één van onze klanten in West-Vlaanderen. Christophe is zeer aimabel en enthousiast. Hij kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan. Wij zijn ook bijzonder enthousiast! Welkom Christophe!

 

Recente berichten
nl_NLNederlands

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten