Vandaag 01 augustus is Stieven gestart als Project Manager bij Xquisit en is hij er meteen ingevlogen als collega van Jonathan bij diezelfde mooie overheidsklant in Brussel. Stieven is altijd enthousiast en op zoek naar uitdagingen. Een top aanwinst voor Xquisit! Welkom Stieven!

 

Recente berichten
nl_NLNederlands

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten