Op zondag 21 april gaan de NAC G-Talenten de strijd aan tegen de andere teams van de Bijzondere Eredivisie in het Rat Verlegh Stadion. Het team van NAC is dan voor de eerste keer gastheer om een competitieronde te organiseren.

Voetbaldromen komen uit
Voor G-voetballers komt een droom uit: spelen voor een betaalde voetbalclub in een unieke competitie: de Bijzondere Eredivisie. Dat is natuurlijk supercool!
Al vier seizoenen lang schitteren de G-voetballers op het veld. Tijdens verschillende competitierondes spelen de teams een aantal wedstrijden tegen elkaar.
Iedere ronde vindt plaats bij één van de profclubs. Dat zijn er dit seizoen dertien: SC Heerenveen, ADO Den Haag, SC Cambuur, Go Ahead Eagles, FC Groningen, De Graafschap, Excelsior Rotterdam, FC Emmen, VVV-Venlo, NEC Nijmegen, AFC Ajax, AZ en NAC Breda.

Aanstaande zondag wordt er afgetrapt bij in het Rat Verlegh Stadion, de thuisbasis van NAC Breda. Tijdens deze speelronde komen de spelers van NAC, Ajax, Excelsior Rotterdam en ADO Den Haag in actie. We kijken weer uit naar mooie acties, blije gezichten en de droom die vervuld wordt voor deze groep kinderen met een beperking: profvoetballer zijn!

Kom jij ook naar deze competitieronde om de NAC G-Talenten te zien spelen op het voetbalveld?
Aanvang is om 12:00 uur en toegang is gratis.

Recente berichten
nl_NLNederlands

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten