Niet enkel deed de diamanten editie van het feest in Brasschaat ons weekend schitteren, op de koop toe stak zaterdag er ook nog eens met zonnige overtuiging bovenuit in een week vol regen. De goden waren ons duidelijk goed gezind. Dat is dan ook gebleken door de massale opkomst, maar vooral door de vele blije gezichten en joelende sfeer.

Al vanaf ’s morgens heerste er spanning en ambiance met het bijzonder competitief voetbaltoernooi bij de mannen- en de vrouwenteams. Ook onze eigen Stefan “de pàànter” Vermeulen verscheen op het groene strijdtoneel bij de Xquisit herenploeg, alwaar hij naar verluidt menig kanonschot uit de winkelhaak ranselde. Na een heel onderhoudend toernooi werden de kampioenen bij de mannen en de vrouwen gekroond onder luid applaus.

Kroniek van een aangekondigde kattensprong

Ook naast het veld werd niet stilgezeten. Voor wie geen zin had in voetbal kon er al vanaf de middag gedanst worden en hier en daar werd er reeds een vroegtijdig dorstgevoel gelaafd. Met een drukbezochte BBQ en een overheerlijk VIP-buffet werden ook de hongerigen niet uit het oog verloren.

Pronkende logo’s


Een kleine mondvoorraad

In de loop van de dag en avond kwamen tal van bekende dj’s het laaiend enthousiaste publiek verder opjutten met als apotheose het illustere Brasschaatse duo ZEEN & MYER, die de kers op de taart kwamen droppen. Voor de doorzetters stond ook nog een fikse afterparty in de chalet van voetbalclub Ossmi te wachten.

 

Wij willen graag iedereen bedanken die te gast was op de Xquisit League, alsook iedereen die hard gewerkt heeft om dit top-event mee mogelijk te maken!

Wij hopen dat jullie er even hard van hebben genoten als wij, en uiteraard, tot volgend jaar!

Recente berichten

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close