Xquisit blijft groeien en daarom zijn we op zoek naar iemand om ons een handje toe te steken.

Ben je administratief sterk? Heb jij een scherp oog voor details? Ben je gemotiveerd en leer je snel bij? Woon je in Brasschaat of omstreken? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Sta je klaar om in te vallen? Lees hier meer over de vacature of solliciteer hier.  Stuur je liever een mailtje? Je kan ons bereiken op sales@xquisit.eu.

Recente berichten

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close