Zoals jullie waarschijnlijk al hebben opgevangen zit het volgende Xquisit-event er alweer aan te komen. Binnen een dikke maand is het zover. Op 11 mei is Xquisit namelijk hoofdsponsor van The Xquisit League: Diamond Edition!

Dit is een heus sportfeest met in de namiddag een voetbaltoernooi voor mannen en vrouwen. Daarna volgt een overdonderend muziekfestival met bekende DJ’s, food & drinks. Een soort Tomorrowland op maat van Brasschaat (maar béter natuurlijk 😉). Prijken op de line-up: o.a. De Romeo’s, Cookies and Cream, Robert Abigail en Zeen & Myer.

Wij hopen jullie dus te zien op 11 mei om voor je vrienden te supporteren, een dansje te placeren, voor een hapje en een drankje, of zo maar, voor de gezelligheid!

Adres: Kapelsesteenweg 72, 2930 Brasschaat

Voor meer informatie en updates lees snel de andere updates in onze nieuwssectie of op de facebookpagina van The Xquisit League

Recente berichten

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close