Nog een kleine maand en er is geen ontkomen meer aan, op 11 mei barst het feest los met een hele avond muziek en daarvoor kan je komen kijken naar het voetbaltoernooi.

De mannenploegen zijn reeds ingedeeld in poules, bij de vrouwen zoeken wij nog één team van gegadigden die een balletje kunnen trappen. Ben jij iemand of ken jij iemand die graag een team verzamelt om mee te strijden voor glorie? Schrijf je dan snel in op diamondedition.be

De mannenploegen die het tegen elkaar zullen opnemen voor de gegeerde beker, met enkele, euh, kleurrijke ploegnamen

Bij de vrouwen is er dus nog een plaats vrij! Waag je kans!

 

Recente berichten
Marga en haar team krijgen smakelijk bezoek!

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close