Werken voor Xquisit is niet altijd even goed voor de lijn, maar goed, we kunnen het toch niet laten om onze Xquisit Family een beetje te verwennen.

Zondag komt de paashaas met luidende klokken langs, maar als voorproefje lieten wij ons Xquisitkonijn al los. Op selecte locaties in België kwam het langs met chocola. Wij hopen dat het gesmaakt heeft, en voor diegenen die met veel wilskracht zondag afwachten, hopen we uiteraard dat het nog zál smaken.

Wij wensen iedereen een heel fijn verlengd weekend met mooi weer en laat jullie maar eens goed gaan. Zalig Pasen!

Recente berichten
Marga en haar team krijgen smakelijk bezoek!

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close