Marga ging onlangs als kersverse werknemer van Xquisit een nieuwe uitdaging aan. Zoiets moet natuurlijk gevierd worden! Dus kwam Xquisit langs met taart!

Haar collega’s waren er natuurlijk als de kippen bij om een stukje mee te pikken en mee te genieten! Beetje jaloers? Terecht. Wij weten namelijk uit ondervinding dat het fantastisch lekkere taarten zijn!

Wie wordt er niet blij van het uitnodigende aanzicht van een ferme taart?


Marga en haar team krijgen smakelijk bezoek!

Marga en haar team krijgen smakelijk bezoek!


Hier wordt de taart ten hemel gericht in een ons onbekend ritueel. Wellicht wordt hier een kort dankgebed gepreveld aan de taartgod Taartfrodite. Dat was nu ook niet nodig …

Recente berichten

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close