In moeilijke tijden is het zoeken naar een houvast en wat kan dan beter dienen dan een mooie traditie?

Zoals geweten verwennen wij de leden van onze Xquisit-familie graag met lekkers tijdens de feestdagen. De huidige lockdown leek deze keer roet in de chocola te strooien, maar met de nodige veiligheidsoverwegingen en ontsmettingsgel bij de hand, gingen we toch op pad om onze medewerkers een hart onder de riem te steken met een overheerlijke chocolade paashaas. Velen onder hen werken ondertussen thuis en waren in hun nopjes om nog eens een levende ziel te zien, weliswaar vanop veilige afstand!

Chocolade hamsteren is niet nodig, chocolade konijnen wel.

Hopelijk genieten jullie ten volle van de lekkere chocola. We wensen jullie uiteraard de beste gezondheid toe: zorg goed voor jezelf en voor de mensen rondom jullie. Geniet ook van het paasweekend, al zal dat wellicht iets anders verlopen dan normaal. Lees een boek, werk in de tuin, pik die vergeten hobby terug op, spendeer tijd met je gezin, maak tijd voor jezelf en hou het hoofd koel!

Recente berichten

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close