Bij Xquisit blijven we ons best doen om de slechtnieuwsshow te doorbreken. Daarom zetten we met veel blijdschap de aanwinst van twee nieuwe telgjes van de Xquisit-familie in de kijker! In oktober verwelkomde onze consultant Madan zijn zoontje Vihaan in de wereld en vorige maand kwam de ooievaar ook bij Gwen een zoontje afleveren, hij kreeg de naam Felix mee.

Bij een geboorte horen natuurlijk geschenkjes en dan konden we uiteraard niet achterblijven. We stuurden onze twee mini-superheldjes een lekker warme xquisit-cape op en we kunnen er niet omheen: het staat hen zeer goed!

We laten jullie graag meegenieten van deze kleine wondertjes. Het leven gaat gewoon door, ook in vreemde tijden. Voor degenen die ondertussen langzamerhand de muren oplopen hopen we dat het prille begin van deze twee knapen een beetje soelaas kan bieden.

Nogmaals een enorm dikke proficiat aan de trotse ouders vanwege Xquisit. Niet alle superhelden dragen capes, maar deze twee alvast wel!

 

Geschenkpakket!

Geschenkpakket!

 

Vihaan

 

Vihaan in zijn Xquisit-cape!

 

Felix

 

Felix in zijn Xquisit-cape!

 

Recente berichten

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close