Bij Xquisit houden we graag vast aan onze tradities en waarden en eentje daarvan is om te investeren in lokale sportprojecten. We zijn dan ook trots om te mogen melden dat Xquisit de nieuwe hoofdsponsor wordt voor de jeugdploeg van Berchem Sport voor het nieuwe seizoen! Wij hebben er alvast zin in!

Recente berichten

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close