Hallo!

Ik ben Dwight, 34 lentes jong en afkomstig uit het verre West-Vlaanderen. Geboren en getogen in Kortrijk en nu wonende te Waregem.

 

Op professioneel gebied ben ik al een dikke 5 jaar aan de slag bij Xquisit. In dienst van Xquisit ben ik 5 jaar geleden gestart bij Wolters Kluwer als PowerBuilder ontwikkelaar, maar ben daar intussen uitgegroeid tot cloud-developer / product owner. Je kan mij hoofdzakelijk vinden in het filiaal in Gent maar wekelijks ook wel een keertje in Mechelen.

 

Op persoonlijk gebied ben ik vooral bezig met mijn grootste hobby: reizen! Ik hou van verre rondreizen met de nadruk op de natuur en avontuur. Soms stippel ik in mijn eentje een ganse rondreis uit van A-Z, of sluit ik aan bij een groepsreis. Zo ben ik de laatste jaren al neergestreken in de volgende mooie plaatsjes: Peru, Bolivië, Rusland, Thailand, Lapland, Java, Bali, Zuid-Afrika. Ik ben altijd enthousiast om ervaringen en/of tips met jullie te delen, dus indien je vragen hebt, roep je maar!

Terug thuis gaat alle aandacht naar de vrouw van mijn leven. Mijn 8 jarige haarbal: Frostie.

Ik tracht wekelijks +- 4 keer te sporten. Dit bestaat dan vooral uit lopen, fitness en minivoetbal. Dit sportief leven is zeker noodzakelijk omwille van mijn andere hobby: koken en lekker eten.

In de zomermaanden durf ik wel eens de handen uit de mouwen te steken en voer ik renovatiewerken uit aan huis en/of tuin. In de wintermaanden kan je mij vooral op de sofa vinden of in het Jan-Breydel stadion, waar ik alle thuiswedstrijden van Club Brugge bijwoon.

Dus in een nutshell: Dwight = Eat, Sport, Travel -> Repeat.

 

Dwight in beeld!

Recente berichten
nl_NLNederlands
Xquisit sponsort!