Onlangs ging Diederik aan de slag voor Xquisit bij onze klant. Om dat te vieren lieten wij onze traditionele taart bezorgen (met de xquisit-groene kiwi, uiteraard).

Daar kwam hij Dirk tegen, nog een telg van de Xquisit familie die daar al langer zijn ding doet. Hij kon natuurlijk ook meegenieten van deze lekkernij. Goed bezig, jongens, doe zo voort en hopelijk heeft het gesmaakt!

 

Diederik en de aankomst van de taart

 

Dirk krijgt de eer om de taart aan te snijden 😉

De taart in kwestie!

Recente berichten
nl_NLNederlands
Welkom in het team DiederikXquisit Samenwerking Voetbalstages

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten