Onlangs ging Diederik aan de slag voor Xquisit bij onze klant. Om dat te vieren lieten wij onze traditionele taart bezorgen (met de xquisit-groene kiwi, uiteraard).

Daar kwam hij Dirk tegen, nog een telg van de Xquisit familie die daar al langer zijn ding doet. Hij kon natuurlijk ook meegenieten van deze lekkernij. Goed bezig, jongens, doe zo voort en hopelijk heeft het gesmaakt!

 

Diederik en de aankomst van de taart

 

Dirk krijgt de eer om de taart aan te snijden 😉

De taart in kwestie!

Recente berichten
nl_NLNederlands

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close