Het afgelopen jaar zijn er natuurlijk heel veel dingen anders dan anders… maar sommige zaken blijven ook gewoon zoals ze waren! Als we de kans krijgen dan zijn we er als de kippen (konijnen?) bij om versnaperingen uit te delen aan de leden van onze Xquisit familie. Hartig en zoet, voor ieder wat wils!

Hopelijk hebben jullie er weer van genoten en heeft het ook een glimlach kunnen toveren op jullie gezichten! Tot gauw!

 

Recente berichten
nl_NLNederlands
Xquisit Samenwerking voetbalstages.be

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten