Graaf diep in jullie geheugen! Misschien doemen er nog grasvelden op en halen jullie mogelijks verderop nog iets voor de geest: een groot podium, geflankeerd door feestelijk vuurwerk. Inderdaad! De Xquisit League.

We moeten al teruggaan naar 2019 voor het Brasschaatse festival dat toen voor de eerste keer werd georganiseerd werd onder de vlag van Xquisit. De “Diamond Edition” was toen een echt schot in de roos. Plannen werden gemaakt voor de “Best Of” editie in 2020, maar die kon helaas niet plaatsvinden, omwille van gekende redenen. Ook in 2021 was er nog niet genoeg beweegruimte om te feesten. Maar uitstel is geen afstel en na lang wachten zijn we eindelijk terug.

De Best Of Edition is eindelijk op til! Binnen 100 dagen is het dus zo ver!

Na twee jaar extra voorbereiding kan dit alleen maar een knaller van formaat worden! Het principe blijft hetzelfde: overdag wordt een spannend toernooi voor vrouwen- en mannenploegen afgewerkt, vervolgens kan iedereen aanschuiven bij de BBQ en zich te goed doen aan allerlei lekkers. Na zonsondergang ligt het sportieve en culinaire luik  achter ons en barst het feest helemaal los met live muziek en DJ’s.

Line-up voor de Main Stage

18:45 – 19:25 Bart Kaëll  

19:30 – 20:30 Robert Abigail + MC The Unique

20:30 – 21:00 Sam Gooris

21:00 – 22:30 The Amazing Flowers

22:30 – 0:00 DJ F.R.A.N.K.

 

Voor alle informatie over het event, hoe in te schrijven voor het voetbaltoernooi, prijzen en formules voor tickets (voor particulieren en professionelen), surf snel naar: https://www.thexquisitleague.be/

Recente berichten
nl_NLNederlands

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten