De Xquisit G-dag was weer een enorm succes!

Het was een mooie dag met helderblauwe hemel: goals werden gescoord, handtekeningen gezet en idolen geknuffeld.

Bekijk zeker de video hieronder om volop mee te kunnen genieten van deze prachtige dag!

Bekijk zeker de video hieronder om volop mee te kunnen genieten van deze prachtige dag!

Voor meer foto’s, check zeker de website!

Recente berichten
nl_NLNederlands

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten