Wat was het een topdag!

Nadat er stevig werd gevoetbald ging het festival van start in de prachtige avondzon.

Na al dat voetballen en supporteren kregen kwam natuurlijk de honger en stond er een heerlijke maaltijd te wachten.

Bart Kaëll, Sam Goris en DJ F.R.A.N.K. zorgden voor de nodige ambiance en muziek, waardoor al snel bij iedereen de beentjes los kwamen en er stevig werd gefeest en gedanst.

Kortom: de Xquisit League was weer een groot succes!

 

     

Recente berichten
nl_NLNederlands

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten