Al twintig jaar is de NAC G-dag een groot begrip in Breda en omgeving. Op woensdag 26 april staat de 21e editie van het festijn op het programma. In samenwerking met Xquisit, NHG Horeca Group BV en NAC wordt het vier-tegen-vier toernooi georganiseerd. Binnen mum van tijd waren de inschrijvingen vol en staat een drukbezocht toernooi in het verschiet. Maar liefst 24 G-teams gaan de strijd met elkaar aan, om met de winst van 2023 naar huis te gaan.

Voor meer informatie zie bijgevoegd persbericht en nieuwsbericht op www.nac.nl/nieuws/xquisit-g-dag-2023-in-aantocht.

 

Recente berichten
nl_NLNederlands

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten