Xquisit nodigt, als sponsor van de jaarlijkse G-dag, G-elftallen uit om een Avondje NAC te beleven. Per wedstrijd is er ruimte voor twee elftallen inclusief begeleiding.

Sinds afgelopen editie is Xquisit de nieuwe sponsor van de G-dag.  Xquisit wil naast een standaard sponsorschap ook op maatschappelijk vlak een steentje bijdragen.Bij de wedstrijd tegen VVV-Venlo waren de eerste G-elftallen reeds aanwezig en ook de volgende thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag verwelkomen we twee teams.

Stefan Vermeulen (CEO Xquisit):”De sponsoring van de Xquisit G-Dag is de allerbeste beslissing die we genomen hebben. Het plezier van de spelers en de positieve energie dit ze uitstralen is ongelooflijk. Door middel van deze actie willen we onze sponsoring extra kracht bijzetten!’’

Recente berichten
nl_NLNederlands

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten